Organic 3

Date

jun 02 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Jazz: Organic 3

Organic 3 er en af Danmarks bedste jazztrioer med en fin variation af musik. Koncert 2. juni kl. 20 på Underværket

Organic 3. Det ligger i navnet: levende musik spillet af tre musikere. Og vel at bemærke er det tre af landets bedste jazzmusikere, der slutter forårssæsonen på Underværket Hos Jazz Randers torsdag 2. juni.

Trioen består af Niels Ole Sørensen (Hammond), Uffe Steen (guitar) og Esben Bach (trommer). Musikken kan betegnes som ”groovy soul jazz” i en bred vifte med souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues. En stor del af repertoiret er skrevet af Niels Ole Sørensen, der er en af landets bedste Hammond-spillere og modtager af flere jazzpriser. Niels Ole Sørensen er i øvrigt formand for den kendte jazzfestival i det nordjyske, Tversted Jazzy Days.

Uffe Steen har i mange sammenhænge bevidst sine kvaliteter som en af de allerbedste guitarister – uanset genre. Udover med Organic 3 bidrager han med sin sublime teknik i bl.a. Shades Of Blue og Grarup Allstars. Trommeslager Esben Bach bliver betragtet som selve groovemasteren, der med sin elegante teknik både med stikker og whiskers lægger bunden for et flot swingende band. Esben Bach bor i øvrigt privat med sin familie i Randers, så han vil være på hjemmebane på Underværket.

Fælles for de tre i Organic 3 er, at de præsenterer musikken med enorm energi og spilleglæde. Som nævnt er det forårets sidste koncert hos Jazz Randers, der efter ferien er tilbage 4. august, hvor Rasmus Bøgelund And The Danish Standards står på scenen.

 

Billetprisen er som altid kr. 150 for medlemmer og kr. 200 for gæster. Billetter kan købes her. Hvis du ikke er medlem, så kan du tegne medlemsskab ved indgangen. Kontingent koster kr. 100 og medlemsskabet gælder med det samme.

Dørene åbnes kl. 19.00, og der er gratis adgang for unge under 25 år.

 

Arrangør: Jazz Randers