Date

feb 09 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 150 / ved indgangen kr. 200 / u. 25 år gratis adgang

INDRA RIOS-MOORE

 

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore betragtes som en af tidens stærkeste jazz-blues-soul-stemmer og har tre højt roste og prisnominerede albums bag sig. Den spændende og alsidige sangerinde er aktuel med sig fjerde album ”Carry My Heart”, der er produceret af den grammyvindende amerikaner Jay Newland, som bl.a. har været producer for Norah Jones. Indra Rios-Moore er svært at sætte i bås. Hun synger sange med et historiemæssigt indhold og blander genrer som jazz, soul, blues, gospel, R’n’B, americana og roots, der giver den amerikanske sanger sit helt eget udtryk. Mange af sangene skriver hun selv, men ikke så få er fortolkninger af numre, som andre har gjort til hitsange. Det gælder f.eks. svenske Robyn og topnavne som Curtis Mayfield, David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og selvfølgelig Duke Ellington.

På saxofon optræder Rios-Moore’s danske partner Benjamin Trærup. De to mødte hinanden i USA i 2007 og fandt sammen i både den musikalske og personlige kærlighed. Parret er nu bosat i Spanien, hvorfra de turnerer over hele verden. Bas og trommer håndteres af Thomas Sejthen og Knut Finsrud.

Du kan købe din billet på Bluesnights hjemmeside til forsalgspris på kr. 150
Ved fremvisning af medlemskort fra Jazzens Venner, får du – som medlemsrabat – en billet til køb af en øl, vand eller et glas vin i baren.

Lyt til Indra Rios-Moore her