Date

okt 23 2020
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Billetter i forsalg koster 180 kr. plus gebyr. Billetpris for salg ved døren er 230 kr.

Fried Okra Band

Bluesnight præsenterer Fried Okra Band i Underværket

De gør det rigtigt. Fried Okra Band, der i 2018 som nummer to fik Danmarks hidtil bedste placering af European Blues Challenge, og netop nu er aktuel med et nyt album, som netop hedder “Doing It Right”
Fried Okra Band er uden tvivl Danmarks og måske Skandinaviens bedste udi den musikalske duft af amerikanske sydstater med hvad det indebærer af roots, americana, folk og boogie-blues.
 

Trio med egen lyd

Det er en trio, der om nogen har deres egen lyd og et udtryk, som ingen andre bands. Fried Okra Band har flere gange været nomineret til årets album-award, og det sker uden tvivl igen med den seneste og aktuelle udgivelse af “Doing It Right”.
 
Koncerten hos Bluesnight Randers på Underværket fredag 23. oktober bliver bandets første efter coronapausen, og altså første gang, at de nye sange præsenteres live kombineret med trioens brede repertoire, der har begejstret gennem årene.
 
Musikken er stærkt inspireret af den amerikanske Hill Country Blues, og forbillederne John Lee Hooker og R. L. Burnside kan høres tydeligt, samtidig med at Fried Okra Band gør en dyd ud af at være sig selv i hver eneste sang.
 
Morten Lunn synger fantastisk – spiller guitar og sit særlige èn-strengede instrument Diddley Bow, som har inspireret mange til udviklingen af blueslyden. Thomas Crawfurd spiller trommer, og det er igen på højt plan. Den mand kan bare det hele, ligesom bassisten Anders Wallin, der fuldender den konstellation, som Fried Okra Band har holdt fast ved i årevis.
Der vil være trygge rammer med corona-restriktioner. Unge under 25 år har gratis adgang så længe, der er plads.
 

Billetter i forsalg koster 180 kr. plus gebyr på https://bluesnight.safeticket.dk/65504/Fried_Okra_Band. Billetpris for salg ved døren er 230 kr.