Kristina der strikker

Date

nov 16 2022
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Foredrag: Strik & Styrke

Foredraget handler om, hvordan strik og styrketræning hjalp Kristina Mygind igennem et livstruende sygdomsforløb. Du vil opleve, at Kristina formidler hendes historie med humor, vrede (den sunde slags) og kærlighed. Med andre ord et ærligt og råt foredrag.

Kristina er en kreativ sjæl med en smittende krigerstyrke. Hun er 45 år, gift med Henrik og mor til 3. Hun arbejder til dagligt som leder på et ældrecenter. Hun finder det at tage sig af dem som engang har taget sig af os, ærefuldt og meningsfuldt.

 

”Strik og styrke handler ikke om, hvor meget jeg får udrettet i løbet af dagen. Det handler om, hvordan jeg balancerer, hvad jeg har brug for, så jeg er sund og glad. At være stærk er når man ved hvornår man bare skal være”. Noget Kristina selv skal lære igen og igen.

Dette er en fortælling som på fineste vis er strikket sammen med garn fra ar-klanen, om at tage sin plads, intuition, om hvordan det hele startede med en meget grim hjemmestrikket vest, sårbarhed, vejrtrækning, søsterskab og ekkoet i rummet.

Kristina strikker en tråd ind, som handler om forskning i kræft og træning. Du vil også kunne se en tråd, som handler om kreativitetens mange vidunderlige egenskaber, når det gælder trivsel og sundhed.

 

Onsdag den 16. november kl. 19.00

Pris: 75 kr.

Køb billet her

 

Kom og vær’ med mens du strikker, dodler, hækler eller bare er. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig aften