Date

mar 21 2023
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Foredrag: Livsglæde kommer indefra

” Livsglæde er ikke en destination, det er en måde at være i verden på”

Uanset hvilken krise du eller verden står i og uanset hvor håbløs det ser ud fra dit perspektiv, så er der altid en vej til indre ro og livsglæde og den vil jeg glæde mig til at inspirere deltagerne med, til foredraget ”Livsglæde kommer indefra”.

Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet kan tage din livsglæde fra dig! Lyder det for godt til at være sandt?
Jeg VED at det er sandt for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra. Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs ifht. at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdt mig og guidede mig igennem det hele. Det gør, at jeg i dag er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu, hvordan jeg finder vej, og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem.

Jeg VED også hvad livsglæde IKKE er og hvor man ALDRIG finder den, fordi jeg har ledt alle de steder hvor der intet var at finde.

Det vil glæde mig at inspirere dig til at finde eller genfinde din indre livsglæde og give dig et par ”lifehacks”, der vil give dig endnu mere at smile over og næres af.

 

Deltagere har udtalt:

”Det har været en øjenåbner, redskaber til at se anderledes på mit liv og kunne give slip på fortiden” – Alina

”Fantastisk livgivende og inspirerende, har lyst til at høre mere” – Alice Lindberg

”Det giver stof til eftertanke. Meget inspirerende og givende. Lotte har virkelig en beundringsværdi personlighed. Jeg har lyst til at høre meget mere fra hende. Tak for en underholdende og livsbekræftende aften” – Rikke Abilgaard

”Livsbekræftende” – Birgitte Nielsen

“Den fedeste energi og virkelig en person, man kan holde fokus på de 2 timer et foredrag tager, samtidig med læring, var der sjov, spas og god fortællinger fra det virkelige liv”

Det kan varmt anbefales”- Heidi Therese Hansen.

“Tak for en dejlig aften og et rigtig spændende foredrag. Du har den skønneste energi, som smitter dit publikum og giver en rigtig dejlig stemning. Og selvironi mestre du jo til topkarakter. Tak for dig”- Mona petersen.

“Du er sej og ikke mindst inspirerende… Dit smil og grin smitter… midt i alvoren… Tak for i aften Lotte, egentligt bare tak for dig”- Hanne Stilling Sparre.

“Tak for et vidunderligt og inspirerende foredrag i aften. Sjovt, humoristisk, samtidig rammende og frygtindgydende, da der i mig blev trykket på nogle knapper, som jeg havde gemt ikke glemt”- Lone.

 

Lidt om Lotte Stærmose:

Lotte er uddannet Psykoterapeut og har egen praksis i Bryrup, midt mellem Silkeborg og Horsens. Udover at have egne klienter, så er Lotte også mentor for særlig udsatte og udfordrede borgere, underviser på Life Academy og holder foredrag og kurser, som alle har til formål at finde vej i livet, så vi ikke sidder fast i de smerter eller udfordringer livet byder os.

 

Pris: 175 kr.

Køb billet her