Date

mar 12 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

— AFLYST– Foredrag – Glade Børn og Voksne

Foredraget der giver dig konkrete værktøjer og teknikker til at sikre dig selv et godt liv og dit barn en god opvækst
– Og selvfølgelig hvordan du får energi og overskud til at opnå det

Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er nogle dage nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker – ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang – og så er overskuddet til den “perfekte” børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.

Først og fremmest handler foredraget om alle de helt almindelige udfordringer som forældre og børn oplever men derudover berøres emner såsom mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, selvopfyldende profetier m. m.

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Under foredraget vil du få konkrete værktøjer og idéer til hvordan du kan skabe en god og tryg hverdag for dit barn.

Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie, eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Carsten Sommerskov er manden bag foredraget. Han er en af Danmarks mest brugte foredragsholdere og har i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har han indgående beskæftiget sig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Hans Cd’er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykologer, pædagoger, sundhedsplejersker m.fl. i hele verden. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne.

Du kan læse mere samt købe billetter her