Date

apr 12 2019
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Cost

Billetpris: 600 kr. pr. gruppe (4 – 8 spillere) fra 8 år. Under 14 år kun ifølge voksne.

Escape Galaksen

Escape Galaksen 
-event i ‘RANDERS – EN BY I GALAKSEN’

Fredag den 12. april og lørdag den 13. april 2019 er Underværket omdannet til Escape Galaksen og Café Cantina, en totalteaterevent inspireret af det populære Star Wars-univers. 

Vinderholdet kåres lørdag 13. april 2019 kl. 18 med hæder, ære og en fantastisk galaktisk præmie.

I Escape Galaksen er der tænkt over historien, designet og udfordringerne i en enestående og sammenhængende oplevelse. Du og din gruppe kæmper for at befri den gamle mands smukke datter, Ilo – og konkurrerer samtidig om at skaffe flest nobler (galaktisk møntfod) til oprørskampen. 

I Café Cantina i Gaden i Underværket støder du på dusørjægere, piloter, rebeller og hutter. Her kan du spille galaksespil, spise galaktiske kager, drikke galaktiske drikke og købe T-shirts og sweatshirts.

Der er gratis adgang til Café Cantina, her kan andre hygge, mens du tjekker ind i den spændende Escape Galakse sammen med de andre eventyrer. Se mere på www.teaterskolenkastalia.dk

POP-UP ESCAPE ROOM: Det er ikke muligt at købe billetter ved indgangen –  der er én chance for at opleve den nervepirrende Escape Galakse, skynd dig at købe billetter her

Spilletid: 60 min

Mød op i god tid!

Escape Galaksen er en event i ‘Randers – en by i Galaksen’, udviklet af Teaterskolen Kastali’a i samarbejde med Underværket, Adventurehouse, Finderiet og Randers Bibliotek.