Date

aug 14 2020
Expired!

Time

15:00 - 17:00

AFLYST – Filmvisning af WALL-E – Randers, en by i galaksen

FILMVISNING AF WALL-E
– med introduktion af filmekspert Jacob Holm Krogsøe

I en fjern fremtid er jorden ødelagt og forladt. Det skyldes et voldsomt forbrug, og at man var ligeglad med miljøet. Vi møder den lille robot Wall-E, der som en anden “Pelle alene i verden” forsøger at rydde op. Men så en dag opdager den lille robot et mystisk signal, og alt ændrer sig. En vigtig animationsfilm for både børn og voksne. En film om vores miljø og den måde vi lever på i dag, spejlet i en lille robots liv i fremtiden.

Arrangementet er gratis

Randers – En by i galaksen

Med Star Wars og science fiction-genren som omdrejningspunkter byder Randers – En by i galaksen på april-dage med  blandt andet  workshops, foredrag, debat og science fiction-messe.

Science fiction og Star Wars appellerer både til voksne og børn. Det handler om at gribe lysten til at lære og lege – og ikke mindst til at blive en del af de store fortællinger om livet, døden, det at blive voksen, og den grundlæggende kamp mellem det gode og onde.

Målet med galaksedagene er at skabe nogle dage, som hylder leg, læring og kreativitet, og som er med til at skabe ny viden for de mange besøgende.

I år møder galaksen, udover de mange gammelkendte ansigter og elementer – en verden, som har rettet blikket imod bæredygtighed og klimaet. Vi er overbevidste om, at løsningerne for vores natur, miljø og klima skal hjælpes på vej af kreative tanker, og på viljen og evnen til at turde se verden på en ny måde.

Dette fokus har science fiction-genren altid haft som omdrejningspunkt, og med årets galaksedage rækker vi ikke blot ud efter stjerne, men også efter en grønnere og mere bæredygtig klode.

Du kan se hele programmet for Randers – En by i galaksen på www.enbyigalaksen.dk