Date

maj 24 2019
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Cost

Fri adgang, frivillige bidrag modtages

Informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej

Helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

Mennesker, der søger hjælp og helbredelse, er ligeså velkomne som læger, heilpraktikere og andre, der arbejder i sundhedsvæsenet. Aktiviteten er et led i en international foredragsrække, der finder sted i mere end 70 lande, hvor læger og heilpraktikere fra Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe (MWF) deltager. Den medvirkende læge vil uddybe den lægefaglige dokumentation i forbindelse med helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære. Mennesker, som er blevet raske ved at følge denne denne vej, vil berette om deres helbredelse.

I Bruno Gröning Vennekredsen og Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe foretages ingen undersøgelser, stilles ingen diagnoser og terapi anvendes ikke. Lægemidler bliver hverken anbefalet, ordineret eller administreret. Ligeledes frarådes hverken lægebesøg, medicinering, terapi eller kirurgiske indgreb.

Foredragene er for alle mennesker på tværs af religion, hudfarve og kultur. Alle interesserede er velkomne. Der er gratis adgang – frivillige bidrag modtages med taknemmelighed.

NB: Som opfølgning på informationsforedraget vises dokumentarfilmen ”Fænomenet Bruno Gröning”, som gennem mere end 15 år er set af tusindvis af mennesker over hele verden. Filmen vises i Underværket lørdag den 15. juni 2019 kl. 11:00 – 17:00. Alle er velkomne, og også her er der fri adgang.

 

Arrangør: Bruno Gröning Vennekredsen

Læs mere på: www.bruno-groening-film.org