Date

mar 25 2020
Expired!

Time

16:00 - 18:00

— AFLYST– CPH:DOX – SHOW DANCER

AFLYST

CPH:DOX On Tour in Randers
Show Dancer

Lasse er showdanser og elsker euforien i rampelyset. For 15 år siden var han kendt som ‘Laze’, en stepdansende popstjerne med single hittet ‘Steppin out’. Siden da har hans liv været en skizofren rutsjebanetur med dans, stoffer og fængselsophold. Nu skal Lasse i fængsel igen, og han har besluttet sig for at dette skal være den sidste tur. Lasse vil én gang for alle klippe snoren til sit kaotiske liv, hvor drømmen om en familie er ved at blive kvalt af dødstrusler og jagten efter intensitet. 

Fængsel eller dans? Stoffer eller livet? En rutsjebanetur gennem et år følger vi showdanceren Lasse, i en kaotisk hverdag. 

Sprog og undertekster: Dansk
Instruktør: Laurits Flensted-Jensen
Filmen varer 77 min 

Billetter kan købes på place2book.com til 35kr + gebyr

Om CPH:DOX

Festivalen blev grundlagt i 2003 af CPH:DOX’s nuværende direktør, Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse voksede festivalen fra et besøgstal på 14.000 i det første år til CPH:DOX 2018, hvor CPH:DOX slog alle rekorder med et totalt besøgstal på 110.500.

CPH:DOX arbejder for at blive den bedste filmfestival i og for verden. CPH:DOX viser ikke blot dokumentarfilm. Festivalen forankrer dem yderligere i samfundet gennem debatter, artist talks, events og masterclasses. I håbet om at skabe reel social forandring søger CPH:DOX at være et rum for refleksion, demokratisk dialog og meninger på tværs af befolkningen og derved sikre at filmene – og deres tematikker – lever videre langt efter, at tilskuerne har forladt biografsalen.

2020 er det andet år, der bliver afholdt international dokumentarfilmfestival i Randers under CPH:DOX.

‘CPH:DOX – On tour in Randers’ bliver afholdt i samarbejde med Randers Eventsekretariat, Underværket og Randers Bibliotek.