Date

okt 19 2018
Expired!

Time

10:00 - 14:00

BYT TIL NYT I GADEN

Giv, hvad du har. Tag, hvad du kan bruge. Har du legetøj og/eller tøj i skabe eller skuffer, som du ikke bruger mere, men som andre kan få glæde af? Så har du chancen for at bytte det, til lige det legetøj du gerne vil have ved Børnebyttemarkedet.

Medbring det legetøj, du ikke længere leger med, men som er for godt til at smide ud og som du gerne vil give væk, og tag i stedet noget med hjem, som andre har givet.  Når du kommer, står der venlige voksne, der hjælper dig med at placere tingene på det rette bord. Medbring ikke ødelagt ting. Derefter kan du frit tage de ting, som du har brug for. Du må tage lige, hvad du vil! Der er ingen faste regler for, hvor meget du må tage.

Du giver det, du kan, om det er 2 eller 20 stykker, så kan du tage, hvad du har bruge for. Det er dog ikke i orden at hamstre (det betyder at tage en hel masse, så der ikke er noget til andre). Når dagen er ovre, afleveres resten til Mødrehjælpen. Hvorfor skal jeg bytte og ikke sælge? Fordi du kan blive lige så glad for en dukke, du har byttet, som én du har købt, og så kan du gøre andre glade med dit legetøj.

Arrangører: BørneKulturUgen & Underværket