Date

nov 28 2019
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Cost

Tilmelding nødvendig

Byen til Vandet

Kom og hør Malene Lauge Nielsen, programleder for Byen til Vandet, Randers Kommune, fortælle om de spændende visioner, som tre inviterede teams og Randers Kommune har for de meget ambitiøse planer for den fremtidige udvikling af Randers, og hvordan der vil blive arbejdet med den fremtidige proces.

Med afsæt i visionen har Randers Kommune i samarbejde med Realdania inviteret tre teams, der har udarbejdet deres bud på, hvordan der kan skabes en klimasikret, bæredygtig og fremtidssikret byudvikling omkring å og fjord med tæt naturlig forbindelse til den øvrige Randers by. Randers Kommune har nu valgt det projekt, der skal arbejdes videre med. 

Forestil dig, at havnen er rykket længere ud i fjorden. At der hvor havnen ligger nu, er i stedet boliger, grønne områder, cafeer og masser af liv. At du kan gå fra den salte fjord til den ferske å eller køre over vandet på den nye bro over spidsen af pieren.

Under arrangementet har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål og give dine input til kende. Alle er velkomne

Sted: Underværket, Stemannsgade 9 c, i MellemSal.

Tilmelding:

Af hensyn til et mindre traktement, bedes du tilmelde dig/ jer til Hanna på tlf. 29 43 61 27 eller SMS eller til Lars 86 42 30 78  eller på  www.byoglandranders.dk under ”Arrangementer”

Arrangør: