Date

aug 09 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 150 / ved indgangen kr. 200

Beatles og Stones åbner festugen på Underværket

LIVERPOOL BEAT (UK)

Eddie, Liam og Martin direkte fra The Cavern Club med beat og autentisk Rhythm and Blues sammen med Danmarks bedste Rolling Stones Tribute Band.

STICKY FINGERS

Med Iain “Moves Like Jagger” Crawford og alle de kendte hits fra The Roling Stones.

Billetpriser:
Forsalg kr. 150,- på bluesnight.dk 
Ved indgangen kr. 200,-

 

 

 

 

Det bliver ren nostalgi, når Bluesnight Randers fredag den 9. august åbner Randers Festuge på Underværket med et dobbeltarrangement, der musikalsk set betyder, at man kan høre både Beatles og Rolling Stones-sange fra samme scene.

Fra verdens mest berømte popklub, The Cavern Club i Liverpool, kommer Liverpool Beat, der udover at spille Beatles også serverer en række af de R&B-sange, som Beatles og de andre 60’er bands i sin tid præsenterede i The Cavern Club. Sange af Ray Charles, Chuck Berry og flere andre amerikanere var i den grad med til at skabe The Beatles, og Liverpool Beat gør sit for at levere musikken i samme ånd, ligesom der uden tvivl kommer eksempler på hitsange fra Merseybeat-tiden.

Sticky Fingers er kendt som Danmarks bedste Rolling Stones Tribute-band, der allerede for et par år siden skabte fest og stemning på Underværket, da de gav koncert for Bluesnight og spillede det ene store Stones-hit efter det andet. Sticky Finger er blevet endnu bedre end dengang, og bandet er efterspurgt på flere festivaler i både Danmark og Sverige. Sangeren Iain Crawford er i  øvrigt lige så britisk som medlemmerne af Liverpool Beat, så det bliver i den grad en engelsk aften i musiknostalgiens tegn.

-Vi har valgt at satse på Beatles og Stones, fordi de to bands er grundlaget af nu efterhånden et par generationers foretrukne musikvalg. Der er en hel masse blues i den musik, men også noget, der er mere rock og pop, men når det er festuge, så skal der være fest, og det bidrager vi gerne med, siger formanden for Bluesnight Randers, Christian Borg.

-Særligt stolte er vi over at kunne præsentere et ægte Liverpool-band, fortsætter Christian Borg, Liverpool Beat er et af de mest kendte husorkestre fra The Cavern Club i Liverpool. Mange randrusianere har valfartet til den klub gennem de seneste 50-60 år, men nu kommer musikken så til Randers i form af den engelske trio, der lover at spille lige så meget op til fest og dans – og fællessang – som Sticky Fingers gør det.

Bluesnight lover en festaften, hvor der bliver plads til dans.