Date

apr 24 2020
Expired!

Time

19:00

AFLYST Bluesnight – Lurrie Bell

Kære bluesvenner

Bluesnight Randers aflyser alle koncerter frem til 1. september. Vi forstår regeringens beslutning og håber, at alle vil komme godt igennem den hårde tid. Hvis alt går vel, vil næste koncert være fredag 25. september med Vidar Busk og Ole Frimer. Der kommer en melding, så snart der er nyt. De aflyste koncerter i foråret forventes gennemført i 2021.

Randers City Blues Festival i juni er aflyst.

På vegne af Bluesnights bestyrelse
Best wishes
Kurt Helge
PR&Booking

Bluesnight Randers præsenterer intet mindre end en af de største nulevende blues guitarister fra Chicago.

Lurrie Bell’s seneste studiealbum, ”Can’t Shake This Feeling”, blev Grammy-nomineret i USA, og allerede i 2014 blev hans sang ”Blues In My Soul” kåret som Blues Song Of The Year, ligesom han selv året efter vandt Blues Music Awards pris som Best Traditionel Male Blues Artist.

Bluesnight præsenterer et af de helt store navne, der har 12 solo albums bag sig, ligesom han ti gange har indspillet albums med sin far, den legendariske mundharpevirtuos Carey Bell.

Lurrie kan også bryste sig af at have været udvalgt som en af Buddy Guy’s Legends.
Lurrie Bell spiller de største bluesfestivaler i USA og Europa, og på Underværket, i den intime atmosfære, får du chancen for at komme helt tæt på og opleve endnu en af de helt store amerikanere i levende live.

Bluesnight er meget begejstrede, og vi glæder os – ikke mindst på dine vegne!

Billetsalg: bluesnight.dk