Date

apr 01 2022
Expired!

Time

20:00

Bluesnight: Alan Haynes

Der er kun få, der spiller bluesguitar på niveau med Alan Haynes. Han lander hos Bluesnight Randers fredag 1. april på Underværket. Det er kl. 20.00.

Så er han her igen, den amerikanske guitarvirtuos Alan Haynes, som har stået på ønskesedlen i både 2020 og 2021. Fredag 1. april optræder han sammen med bassisten Henrik Poulsen, der altid bakker Haynes op i Europa, og trommeslageren Mathias Rindom. Trioen spiller 24 jobs i Danmark, Norge, Tyskland og Holland på bare 28 dage.

Alan Haynes er en af de mest rutinerede, mest kendte og mest roste Texas-blues-guitarister. Han har spillet med alle de store, og et verdensnavn som Jeff Beck siger ligeud, at hvis man har chancen for at se og høre Alan Haynes, så skal man tage den. Repertoiret består af en bred vifte af kendte og mindre kendte bluesnumre, men ingen koncerter ligner den forrige, fordi Haynes gang på gang lader sig inspirere af stemningen og improviserer med vidunderlige passager, der gør hvert eneste udspil til en ny oplevelse.

Han var bare 12 år, da han startede sin karriere. Stevie Ray Vaughan var en stor inspiration for Alan Haynes, som er indehaver af en af Vaughan’s oprindelige Stratocasters. Udover Vaughan kan Alan Haynes bryste sig over samarbejde med Johnny Winter, Albert Collins, Albert King, Robert Cray, John Lee Hooker og Otis Rush m. fl. Professionel siden 70’erne er Alan Haynes fra absolut øverste hylde og skal opleves. Han er fortsat den kunstner, som har samlet flest mennesker på Underværket.

Billetter i forsalg kan købes her for kr. 180. Ved døren koster billetterne 230 kr. Unge under 25 år har gratis adgang så længe, der er plads. Bemærk, at koncerten kan trække ud. Alan Haynes spiller aldrig kun 2×45 minutter. 

Køb billet her