Date

maj 03 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Billetpris: 150 kr. i forsalg, 200 kr. ved døren.

Big O & The Blue Quarters

De var unge og uprøvede, da de for næsten tre år siden overraskende ”væltede huset” ved deres første koncert hos Bluesnight Randers. Nu kommer så Big O & The Blue Quarters igen til byen som landets måske bedste unge bluesband og aldeles etablerede på den danske bluesscene. Bluesnight er igen værter, og koncerten afvikles fredag den 3. maj på Underværket.

Big O & The Blue Quarters spiller jump blues med udgangspunkt i Chicago- og West Coast-blues, og det betyder rytmisk musik, der i høj grad signalerer fest og fart. Det er ikke hver dag, at der danses til en blueskoncert, men det skete allerede for tre år siden, og det kan ske igen. Bandet har i frontvokalisten Oscar Martin Eriksen, en dynamisk og udadvendt sanger, som med sin stærke vokal hele tiden opfordrer og udfordrer publikum til party, og Bluesnight flytter lidt rundt på cafebordene, så der bliver plads til dans.

I Søren Schack og Frederik Tygesen har Big O & The Blue Quarters to af bluesmusikkens absolut bedste og mest talentfulde guitarister. Rytmegruppen består forsat af dygtige og elegante Mathias Rindom (trommer) og bassist Jais Kurecko Eriksen, så bandet er intakt i forhold til sin udgangsposition for år tilbage, hvor de unge musikere lærte hinanden at kende på østjyske jamscener.

Siden den spæde start har Big O-holdet spillet i de mindste klubber og på de største danske bluesfestivaler – Aarhus Festuge, Den Blå Festival, Køge Bluesfestival og Randers City Blues Festival. Bandet har tillige udgivet det dynamiske ”Live At Mosten Raceday 2017”-album. Det er et fint album, men Big O & The Blue Quaters skal opleves live på scenen for at få det fulde udbytte af deres dynamiske musik.

Big O & The Blue Quarters skriver en stor del af deres repertoire selv og krydrer koncerterne med bluesklassikere fra bl.a. Muddy Waters, T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Elmore James og Little Walter.

Billetter kan købes her