Butikslokaler

Butikslokaler i Underværket

Underværket kan hjælpe dig, der drømmer om at starte en forretning. Ved leje af butikslokaler hos Underværket, hjælper vi med at skabe synlighed omkring din forretning. Dette gør vi via Underværkets hjemmeside, Facebook, plakater i huset og via infoskærmen ved indgangen.

Vi har forståelse for at du skal have mulighed for at få gang i forretningen og hjælper dig derfor også med at skrive og udsende en pressemeddelelse, hvis du har et event, en nyhed eller en god historie. 

Se ledige butikslokaler herunder og kontakt os gerne på 86 43 86 88, ved spørgsmål. Se hvilke andre forretninger Underværket har i huset her.

Ledige butikslokaler

Ledige butikslokaler i Underværket

I Gaden er et 65 m2-stort lokale ledigt. Højt til loftet, lækkert køkken og plads foran butikken til stativer, borde m.m., som altid står i tørvejr!-) kr./md. 6.660 ekskl. moms og forbrug.

91 m2 stort og lyst lokale på 1. sal med vinduer til den overdækkede gade og til smøgen på østsiden af Underværket.

Lokalet egner sig til mange forskellige formål, fx kontor med op til 6 pladser, som base for en forening med god plads til fællesmøder og arrangementer, det er også et godt rum til bevægelsesundervisning, og sikkert noget helt fjerde.

Det er et attraktivt og rummeligt lokale, hvor du oveni får et lille tekøkken, to separate rum, der kan bruges til arkiv, omklædning, samtalerum, ekstra kontor m.m.  og to tilhørende toiletter på bagtrappen.

Mdl. Leje kr. 4.500 ekskl. moms og forbrug.