Atelier Montmartre

Atelier Montmartre

Atelier Montmartre et fællesskab, der huser Vinimperiet og lokale arbejdende kunstnere. Vi laver mindre events og arrangementer med forskellig vægt på det sociale og det indholdsmæssige – alt fra vinsmagning, jam i musikhjørnet, mindre koncerter og hvad vi nu finder på.
…og tøv ikke med at kigge ind!!!

Bjarne Jørgensen

Indehaver af Vinimperiet og næsten daglig til stede på atelieret.

Vinimperiet tilbyder vinabonnement, smagekasser, gaver og meget mere. Målet er at udvide grænserne for vinoplevelser og at skabe større mangfoldighed for vinelskere.

Bjarne sætter pris på detaljen og fordybelse og giver gerne ud af sin viden i form af vinsmagning og ved events.

Dorthe Bjørn

Livskunstner og ildsjæl. Hun har altid arbejdet med kreativitet og de seneste år taget hul på maleri på lærred. Her skaber hun æstetisk abstrakt kunst med et helt særligt touch for det rustikke og stemningsfyldte med ekspressive farver og en mørk tone. Udstiller sine værker på atelieret og arbejder løbende på sine værker i atelieret.

Kimbo Bødtker Skjerk

Ustoppelig idéemager med sans for det, andre ikke kan se. Han har en kreativ åre, som for tiden finder vej gennem betonværker. Udtrykket er finurligt og rustikt. Han udvikler metoder og viser materialets mangfoldige muligheder. Det kombineres med et væld af farver, der gør værkerne unikke. Kim er på atelieret onsdag og fredag.